Horská služba ČR HZS Královehradecký Krimi Městská policie Pátrání Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika vražda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME / TRAGÉDIE: Čtyřicetiletá pohřešovaná žena a její tříletý syn zemřeli v oblasti Růžové Hory násilnou smrtí! Kriminalisté vyšetřují případ jako vraždu a násilnou sebevraždu…

PEC POD SNĚŽKOU – Smrt čtyřicetileté ženy a jejího tříletého syna jejichž těla byla včera nalezena v lese v oblasti Růžové Hory u Pece pod Sněžkou kriminalisté vyšetřují jako zvlášť závažný zločin vražda s následnou sebevraždou. Před okamžikem to potvrdila policie.

Na místě včerejšího nálezu obou těl pracovali kriminalisté do pozdních nočních hodin za účasti soudního znalce, kdy společně zjišťovali okolnosti jejich úmrtí.

Ohledávali místo nálezu a zajišťovali potřebné stopy. Ohledáním nalezených těl zjistili, že se jedná o násilná úmrtí. Jde o podezření z vraždy a sebevraždy. Toto zjištění potvrdil i soudní znalec z oboru soudního lékařství, kdy dle jeho předběžného vyjádření k úmrtí došlo již 28.12.2022.

Na základě těchto informací jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda s následnou sebevraždou.

Po pohřešované ženě a chlapci pátraly stovky policistů, hasičů a členů horské služby. Do akce byla nasazena i desítka psů, termovize a tým STOPA. Hlídky se pohybovaly v horském terénu na čtyřkolkách, šestikolkách i lyžích. Včera krátce po poledni oba pohřešované našli v lese v oblasti Růžové Hory členové horské služby. Bohužel bez známek života.

Autor: por. Iva Kormošová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz