Auto-Moto HZS Jihočeský Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Na stavbě v areálu bývalého pivovaru ve Vlachově Březí na Prachaticku se částečně propadl bagr do sklepení

VLACHOVO BŘEZÍ – Na stavbě v areálu bývalého pivovaru ve Vlachově Březí na Prachaticku se včera dopoledne částečně propadl bagr do sklepení! Stavební stroj vyprošťovali přivolaní hasiči Jihočeského kraje. 

Bagr o váze 25 tun se propadnul do sklepa budovy. Pod ním bylo dalších přibližně 10 metrů volné hloubky. Na místě zasahovali profesionální hasiči ze stanic Prachatice a České Budějovice. Hasiči povolali speciální techniku – automobilový jeřáb a technický kontejner.

FOTOGALERIE…

Z bagru nevytékaly žádné provozní kapaliny, řidič vyváznul bez zranění. Bagr byl v uzavřeném areálu bývalého pivovaru. Nehrozí zde žádné další bezprostřední nebezpečí.

Situaci jsme následně vyhodnotili s majitelem, který si zajistil na vyproštění silnější jeřáb. Náš zásah skončil krátce před polednem.

Zdroj: HZS Jihočeského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “OBRAZEM: Na stavbě v areálu bývalého pivovaru ve Vlachově Březí na Prachaticku se částečně propadl bagr do sklepení

  1. Pingback: jarisakti

Comments are closed.