Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský kolejiště Krimi LZS Nezaradené Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Správa železnic Technika tragická nehoda YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví železnice železniční trať Zprávy podle krajů ZZS

VIDEO: V Soběslavi se střetla vlakové souprava se ženou v kolejišti! Ta byla ve vážném stavu transportována letecky do nemocnice


SOBĚSLAV – K železniční nehodě, při níž vlaková souprava na trati Soběslav – Tábor srazila chodkyni, záchranáři Jihočeského kraje vyslali posádku ze Soběslavi, Tábora a vrtulník vrtulník leteckých záchranářů.

Žena při střetu utrpěla vážná mnohočetná poranění v oblasti hlavy, hrudníku a končetin a upadla do bezvědomí. Záchranáři bezmála hodinu bojovali o její život a poskytli ji přednemocniční akutní intenzivní péči v plném rozsahu. Ve vážném stavu byla následně letecky transportována na ARO českobudějovické nemocnice.

„Při střetu osoby s vlakem v Soběslavi, krátce před devátou hodinou ranní, došlo ke zranění ženy. Ta byla přepravena do nemocnice. Okolnosti srážky jsou předmětem dalšího šetření,“ dodává mluvčí táborských policistů por. Bc. Lenka Pokorná.

FOTOGALERIE…

Autor: redakce
Foto: Pavel Vilímek
a ZZS JčK