Finance hudba Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura kulturní akce Liberecký Moravskoslezský Nezaradené Olomoucký Pardubický Plzeňský Pomáháme Praha Středočeský Technika Ústecký Vysočina YouTube Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

KULTURA: Pavel Petran a kapela chystá nové album a obrací se na své fanoušky s prosbou o pomoc s natočením alba


ČESKO – Pavel Petran a kapela chystá nové album a obrací se na své fanoušky s prosbou o pomoc s natočením alba… Vyhlásil sbírku na Donio. Přispět a podpořit kapelu tak může každý. Do ukončení veřejné sbírky máte 80 dní a z 50 000 korun je vybráno již 30 683 korun.

Kapela je více jak 10 let na hudební scéně. Natočila 3 studiová alba a nové je připravené. Pomozte jim s jeho natočením.

„Už je to 7.let co jsme vydali poslední studiové album „Božský klid“ a tak je na čase vydat album nové. Natáčet bychom chtěli opět v osvědčeném studiu 3bees. Stejně jako na předchozích albech počítáme i tady s nějakým zajímavým hostem. Pokud vše dobře dopadne natáčet bychom začali pravděpodobně na podzim a nebo v zimě,“ říká Pavel Petran.

„Bez vaší pomoci to bohužel nezvládneme, a proto bychom vás chtěli požádat o jakoukoli pomoc v našem projektu. Věříme, že odměnou vám bude hlavně naše nová hudba, která vám určitě udělá radost. Momentálně máme připravených 17 nových písniček. Pokud by se nám podařila částka vybrat, budeme mít s tím co máme našetřené zhruba na 12–14 písniček. Pokud by se vybralo víc, můžeme natočit písničky všechny, nebo alespoň většinu. Případně zůstanou uložené v šuplíku na další album,“ dodává Pavel Petran.

Na nové album můžete přispět na sbírku na Donio ZDE Moc vám předem děkujeme…

Kapela vznikla v červnu roku 2009 a v součastné době hraje ve složení: Pavel Petran (kytara a zpěv), Eduard Hladík (kytara a zpěv), Jaroslav Kolbek (cajon a jiné rytmické nástroje) a Petr Vrabec (baskytara a zpěv). Název „Pavel Petran a kapela“ je proto, že Pavel Petran hrál a vystupoval dva roky jako písničkář a s kapelou pokračuje v tom, v čem začal. Na koncertech nás můžete vidět většinou v plné sestavě. Vyjímečně ve třech. To vše záleží na povaze dané akce a domluvě. I to je důvod pro „a kapela“. Větší část kapely se nachází kolem Kladna a jeden člen Praha východ. Uvádíme tedy že jsme z Kladna, když to někomu přijde důležité.

FOTOGALERIE…

Na co konkrétně budou peníze z této sbírky použity?

Na co vybrané peníze použijeme?

  • 50 000 můžeme nahrát nové album ve studiu 3bees 
  • 100 000 můžeme natočit všechny nové písničky a nemusíme škrtat
  • 110000 novou desku budeme prodávat i na flesh disku
  • 150 000 uděláme křest desky v Praze se vstupem zdarma  
  • 300 000 natočíme vybrané písničce klip 
  • 400 000 natočíme rovnou dvojalbum
  • 1 000 000 natočíme dvojalbum, nový klip a koupíme si nové spodní prádlo

Zdroj: Pavel Petran a kapela