hudba Kultura kulturní akce společenská akce Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

KULTURNÍ OHLÉDNUTÍ: RED ZONE a MAXÍCI roztancovali Chomutov! Autogramiáda trvala víc než hodinu…


CHOMUTOV – V chomutovském amfiteátru letního kina se uskutečnilo celorepublikové setkání členů a příznivců spolku PIONÝR . Celovíkendová akce se těšila velice úspěšné účasti, dorazilo více než tisíc členů ze všech krajů ČR.

Pro účastníky celorepublikového setkání měli organizátoři akce naplánovaný pestrý program na celý víkend. Jedním z vrcholů víkendového setkání byl jednoznačně hudební večer s dívčí skupinou Red Zone a skupinou Maxíci!

Přes 1 000 členů spolku se sešlo v amfiteátru chomutovského letního kina kde pro ně byl od 19hod. připraven hudební večer se soutěžemi a programem.

Maxíci svým nesmrtelným hitem „Jede jede mašinka“ okamžitě dostali do varu všechny přítomné a v prostorách letního kina tak vzniklo hned několik „mašinek“ které se navzájem protínali v prostoru amfiteátru.

Je to stále krásný pocit přijet na akci kde jsou malé děti i dospělí a vidět jak všichni jednotně vytvoří „mašinku“ a zpívají a užívají si to s námi. Mašinka je už takový národní hot který znají prostě všichni ať je posluchačům deset nebo šedesát,“ svěřil se po vystoupení frontman Maxíků – Kyklop.

Poté nastoupila na pódium mladá dívčí formace RED ZONE a přítomné-zejména mladší návštěvníky doslova připoutala k pódiu.

FOTOGALERIE…

Atraktivní krásky v červeném zazpívaly své hity, které přítomné děti a zvláště mladší diváci dobře znali a jednohlasně zpívali společně se zpěvačkami a pod pódiem tak vznikl opravdový pěvecký i taneční „kotel“ !

Během vystoupení RED ZONE také zpěvačky rozhazovaly mezi přítomné děti sladkosti a nejrůznější dárečky a tím atmosféru a nadšení přítomných ještě více umocnily.

Následně po vystoupení následovalo ještě focení a autogramiáda s Maxíky i RED ZONE, která trvala více než hodinu.

Na jednotlivé podpisy a fotky s RED ZONE se vytvořila nekonečná fronta a mladí Pionýři dokonce tak pokud chtěly od RED ZONE získat autogram museli posunout stanovenou večerku.

Maxíci pak rozdávali zájemcům trička a CD.

Je to neskutečné jakou atmosféru a zájem jsme tady v Chomutově dnes zažili, připadal jsem si jak na autogramiádě nějaké světové celebrity a vůbec jsem to nechápal! Rozdali jsme všechny podpisové karty a nemáme ani jedinou, musíme nechat vyrobit nové!“ usmíval se a komentoval situaci manager RED ZONE – Petr Dvořák.

Byl to maximálně povedený koncert a děti i dospělí si to opravdu bezvadně užili, nečekali jsme , že se zde vytvoří taková báječná atmosféra a že naše děti nebudu chtít zpěvačky a zpěváky ani nechat odjet. RED ZONE a Maxíci bylo skvělé spojení a skvělá volba“ – pochvaloval si akci její pořadatel Rudolf Zeus, který celý koncert se svým týmem připravil.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz