Krimi Pátrání Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

VYVRÁCENO: Žena, která byla nalezena v bezvládném stavu pod děčínským zámkem a následně zemřela v nemocnici nebyla znásilněna ani zavražděna!


DĚČÍN – Žena, která byla začátkem minulého týdne nalezena v bezvládném stavu pod děčínským zámkem a následně zemřela v nemocnici nebyla podle provedené pitvy ani znásilněna ani zavražděna! Zemřela totiž na celkové selhání organismu. Ženě bylo navíc zjištěno přes 4 promile alkoholu v krvi! Policisté i vedení Děčína tak vyvracejí fámy, které kolovaly na sociální síti, že žena byla zavražděna a znásilněna…

Vyjádření města k úmrtí ženy pod děčínským zámkem: „Upřímně litujeme vyhaslého života ženy, která byla nalezena pod děčínským zámkem a následně zemřela v nemocnici. V souvislosti s nepodloženými zprávami, které se o této události šíří na sociálních sítích, bych rád apeloval na děčínskou veřejnost, aby nepodléhala ukvapeným soudům,“ řekl děčínský primátor Jiří Anděl.

„Policie České republiky mě ubezpečila, že obyvatelé města nemají důvod k panice. Dosavadní šetření policie nepotvrdilo, že by žena byla znásilněna či zemřela přičiněním další osoby,“ uvedla náměstkyně primátora pro sociální oblast Anna Lehká.

Krajští kriminalisté se od minulého týdne zabývali úmrtím ženy, která byla na začátku týdne nalezena Zdravotnickou záchrannou službou v Děčíně 1, nedaleko ulice Zámecká v lesoparku. Žena byla v silně podnapilém a bezvládném stavu a následně dne 6. července 2023 v nemocnici zemřela. Dnes proběhla soudní pitva, přičemž úmrtí bylo způsobeno celkovým selháním organismu. Ženě bylo zjištěno přes 4 promile alkoholu v krvi, a zároveň bylo soudní pitvou jednoznačně vyloučeno, že by byla žena znásilněna.


Autor: por. Bc. Pavla Mašínová
a Město Děčín

Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz