Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: V obci Liptál na Vsetínsku skončila dodávka na boku! Při nehodě se zranili dva lidé


VSETÍNSKO – Dnes před půl jedenáctou hodinou dopolední vyjela jednotka z hasičské stanice Vsetín se dvěma vozidly k nahlášené nehodě dodávkového automobilu v obci Liptál na Vsetínsku.

Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že vozidlo je převráceno na boku. V dodávce cestovaly dvě osoby, které byly v době příjezdu jednotky mimo vozidlo. Hasiči započali se zjišťováním stavu zraněných osob. Vzápětí se na místo dostavila posádka zdravotnické záchranné služby, která si je převzala do své péče.

Hasiči provedli zajištění místa nehody, opatření proti úniku provozních kapalin a možnému vzniku požáru. Velitel zásahu si na místo vyžádal vyprošťovací automobil z centrální hasičské stanice Zlín z důvodu dalšího možného úniku provozních kapalin a uvolnění zablokované komunikace.

FOTOGALERIE…

S jeho pomocí se podařilo automobil obrátit zpět na kola. Hasiči následně odtlačili vozidlo mimo komunikaci a po závěrečném úklidu se vrátili zpět na základnu.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(DM)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz