Karlovarský Královehradecký Krimi Pátrání Policie Pomáháme Školní okénko Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Základní škola Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté pátrají po dvanáctileté dívce z Hradce Králové, která dnes údajně odjela do Chebu za internetovým přítelem

KRÁLOVÉHRADECKO – Policisté od dnešního poledne pátrají po 12leté dívce z Hradce Králové, která měla ze svého domova bez vědomí rodičů odejít okolo sedmé hodiny ranní. Jelikož nechala doma mobil, nikdy z domu bez oznámení neodešla a z její komunikace na sociálních sítí se zjistilo, že si dopisuje s nějakým Lukášem, vyhlásili jsme celostátní pátrání.

Z  internetové komunikace vyplynulo, že by pohřešovaná dívka mohla za internetovým přítelem odjet do Chebu.

Policejní pátrání je bohužel zatím neúspěšné, proto se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc. Kdo si dívky všimne, nebo by mohl o jejím pohybu podat nějakou informaci, ať zavolá na linku 158, nebo se dostaví přímo na jakoukoliv policejní služebnu.

Podrobné informace o pohřešované dívce naleznete ZDE. (Pokud je odkaz nefunkční, je pátrání odvoláno.) Zatím se tak bohužel nestalo.

Autor: por. Iva Kormošová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář