Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Kladenští kriminalisté hledají 2měsíčního Danečka a jeho matku! Žena se synem se nedostavila k lékaři


STŘEDNÍ ČECHY – Policisté hledají 2měsíčního Danečka a jeho matku. Kvůli zdravotním komplikacím musí chlapce pravidelně vyšetřit lékař. Nyní se ale žena se synem k lékaři nedostavila. Pokud víte, kde se matka s miminkem zdržuje, volejte prosím linku 158.

Kladenští kriminalisté, na základě rozhodnutí Okresního státního zastupitelství v Kladně o předchozím souhlasu k zadržení, vyhlásili pátrání po 28leté Dominice Rožánkové a jejím 2měsíčním synovi Danečkovi.

Žena se má se synem pravidelně, každý měsíc, dostavovat na lékařské kontroly, a to z důvodu zdravotních komplikací, kterými dítě trpí. Nicméně na poslední kontrolu se žena, která byla naposledy se synem umístěna v Dětském centru v Kladně, nedostavila a nevrátila se ani do zmíněného dětského centra. Matka je uživatelkou omamných a psychotropních látek, nemá stabilní zázemí pro výchovu svého syna a nyní je nekontaktní.

Do současné doby kriminalisté prověřili všechny adresy, které žena uvedla a na kterých by se měla zdržovat, nicméně ani na jedné z adres není kontaktní. Rovněž není kontaktní ani na mobilním telefonu. Bohužel nemáme k dispozici žádnou fotografii 2měsíčního chlapce, případně fotografii jeho kočárku, nicméně matka je snědší pleti, je asi 160 – 165 cm vysoká, hubené postavy, má delší tmavé vlasy a hnědé oči.

Pokud Dominiku Rožánkovou a jejího malého syna Dana Rožánka uvidíte, nebo víte, kde by se v současné době mohli zdržovat, neprodleně prosím kontaktujte policisty na lince 158. Je důležité, aby se kojenci dostalo potřebné lékařské péče.

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz