Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava drážní hasiči HZS kolejiště Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Správa železnic Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví železniční trať Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ: U Nepřevázky na Mladoboleslavsku se střetl osobní vlak s nákladním! Tři lidé jsou zraněni


MLADOBOLESLAVSKO – U Nepřevázky na Mladoboleslavsku zasahují složky Integrovaného záchranného systému ČR u železniční nehody osobního a nákladního vlaku. Při střetu se tři lidé zranili!

Tři zraněné osoby přivolaní hasiči předali do péče záchranářů. Cestujícím pomohli z vlaku a přistavili pro ně evakuační autobus. Na místě zasahují profesionální a drážní hasiči.

K železniční nehodě došlo na trati Mladá Boleslav – Nymburk, ve výhybně Bezděčín. Dle dosavadních zjištění jsou na místě 3 lehká zranění.

Podle prvotních informací vjel osobní vlak do vlakové cesty nákladního vlaku, oba vlaky se měly ve výhybně vykřižovat. Provoz na trati je zastaven a je zajištěna náhradní autobusová doprava. Nehezkou událost vyšetřuje drážní inspekce v Bezděčíně. Podle prvních zpráv vjel osobák do cesty nákladnímu vlaku. Motorový vůz má uražené dveře a jeho boční strana je poškozená. Hlášeno je pouze lehké zranění. Železniční provoz je nyní zastaven.

Zdroj: HZS Středočeského kraje
a České dráhy

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz