Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Moravskoslezský Policie Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

V Děrném na Novojičínsku havaroval osobní automobil, ze srázu ho vytáhl hasičský speciál Bison


NOVOJIČÍNSKO – Tři hasičské jednotky se včera dopoledne zapojily do řešení následků dopravní nehody osobního automobilu ve fulnecké místní části Děrné na Novojičínsku. 

Událost byla na tísňovou linku ohlášena patnáct minut po šesté hodině ranní, operační středisko k nehodě vyslalo profesionální hasiče z Bílovce a dobrovolnou jednotku z Fulneku.

Hasiči po příjezdu na místo události zjistili, že osobní automobil vyjel mimo komunikaci a  zůstal pod srázem opřený o strom. Řidička si stěžovala na bolest, velitel zásahu tak k události povolal zdravotnickou záchrannou službu, která ženu odvezla do nemocnice.

FOTOGALERIE…

K vytažení vozidla zpět na silnici si velitel zásahu povolal vyprošťovací speciál Mercedes-Benz Actros Bison ze stanice profesionálních hasičů v Ostravě-Zábřehu. Ten za pomocí hydraulického nakládacího jeřábu vůz vyzvedl a položil na komunikaci, kde si ho převzal majitel.

Při nehodě došlo k poškození palivové nádrže automobilu, únik provozních náplní hasiči zlikvidovali ve spolupráci s pracovníky odboru životního prostředí a Povodí Odry.

Po dobu samotného vyprošťování byla komunikace zcela uzavřena, provoz byl obnoven krátce před devátou hodinou.

Autor: Jakub  Kozák

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz