Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Královehradecký Krimi Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Na zasněžené silnici z Deštného v Orlických Horách do Orlického Záhoří se střetl autobus s osobním autem


ORLICKÉ HORY – Na silnici II/311 z Deštného v Orlických Horách do Orlického Záhoří došlo včera krátce po desáté hodině k dopravní nehodě autobusu a osobního vozidla. Při nehodě se nikdo nezranil, v autobuse cestovali pouze dva řidiči.

Operační důstojník krajských hasičů na místo vyslal jednotku ze stanice Dobruška a dobrovolné hasiče z Deštného v OH. Komunikace byla obtížně sjízdná, proto hasiči museli cestou nasadit na cisternu sněhové řetězy.

Pomocí navijáku bylo potřeba autobus odtáhnout od krajnice, aby bylo možné s osobním vozidlem odjet a silnici zprůjezdnit.

FOTOGALERIE…

Další nehodu, kde bylo potřeba vyprostit vozidlo, které skončilo převrácené na boku mimo komunikaci, řešili hasiči v Peci pod Sněžkou. Nehoda se obešla bez zranění i bez úniku provozních náplní. Pomocí vyprošťovacího automobilu bylo auto vytaženo zpět na silnici. Na místě zasahovala jednotka z CHS Trutnov a JSDH Pec pod Sněžkou.

Zdroj: HZS Královéhradeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz