Auto-Moto Cestování Jihomoravský Krimi Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

POLICIE ČR: Koho ještě agresivní řidič na Břeclavsku ohrožoval? Volejte 158

BŘECLAVSKO – Jedenadvacetiletý řidič bílého vozu Audi A5 měl ohrožovat ostatní auta na silnici I/52 mezi Mikulovem a Pohořelicemi v úseku od vodních nádrží Nové Mlýny ve směru jízdy na Brno. Bylo to v neděli (7. července 2019) po třinácté hodině, když během hustého provozu přejížděl celou šíří vozidla přes dvojitou čáru. Obracíme se nyní se žádostí o svědectví na další řidiče, kteří byli touto agresivní jízdou ohroženi. Významně tím doplníte důkazní materiál. Volat můžete na linku 158.

Policisté zahájili  trestní stíhání jedenadvacetiletého řidiče, který svou nebezpečnou jízdou ohrožoval účastníky silničního provozu. Vše se odehrálo v neděli po třinácté hodině během hustého provozu na silnici I/52 mezi Mikulovem a Pohořelicemi.

S osobním autem Audi A5 bílé barvy přejížděl celou šíří vozidla z pravého jízdního pruhu do levého přes dvojitou čáru. Osádka vozidla, které jelo za tímto nebezpečným řidičem, ihned telefonovala na linku 158 a vše také zaznamenala. Bylo to v úseku od vodních nádrží Nové Mlýny ve směru jízdy na Brno.

https://www.youtube.com/watch?v=YFlMddGK2z8

„Obracíme se nyní se žádostí o spolupráci i na další řidiče, které tento agresivní řidič v bílém vozidle Audi A5 ohrožoval. Významně tím podpoříte důkazní materiál. Podle trestního zákoníku za takové jednání hrozí odnětí svobody na šest měsíců až pět let. Děkujeme za ochotu a spolupráci. Volat můžete na linku 158 nebo přímo na mobilní telefon dopravních policistů 735 781 805.“

Autor: por. Mgr. Lenka Drahokoupilová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

15 Replies to “POLICIE ČR: Koho ještě agresivní řidič na Břeclavsku ohrožoval? Volejte 158

  1. Pingback: Anavar Tabletten
  2. Pingback: bonanza178
  3. Pingback: buy cvv
  4. Pingback: bonanza178
  5. Pingback: mejaqq
  6. Pingback: colt commando
  7. Pingback: sahabat kartu

Napsat komentář