dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Liberecký Policie požár Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Požár dřevěné přístavby rodinného domu v Loužnici na Jablonecku napáchal milionové škody


JABLONECKO – K nočnímu požáru dřevěné přístavby rodinného domu v Loužnici na Jablonecku vyjely jednotky z 2. stupně požárního poplachu. Povolány k události do Loužnice na Jablonecku byly krátce před půl druhou ranní v 1:22 hodin.

Hasiči ke zdolání požáru nasadili pět vodních proudů – počty proudů postupně navyšovali, nejprve byl hasební zásah prováděn jedním proudem z vnějšku budovy a další dva byly nasazeny uvnitř tak, aby bylo zamezeno rozšíření požáru na střechu objektu. Čerpací stanoviště pro vodu bylo zřízeno na místním koupališti.

Hasiči dostali požár pod kontrolu v 2:30 hodin a během další hodiny od nahlášení lokalizace požáru velitel zásahu informoval operační středisko o jeho likvidaci, a to v 3:29 hodin. Pro dohlídku nad požářištěm na místě události zůstala místní dobrovolná jednotka z Loužnice. Předpokládaná výše škody byla prozatím stanovena na 3 miliony korun, kdy během dnešního dopoledne proběhne další došetřování příčiny vzniku požáru.

FOTOGALERIE…

Zdroj: HZS Libereckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz