Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Moravskoslezský Policie požár Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS stroj Technika YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

VIDEO: Požár osobního automobilu uzavřel sjezd ze silnice I/68 v Neborech, vznikla škoda za téměř čtvrt milionu korun


FRÝDECKO-MÍSTECKO – Požár osobního automobilu BMW na sjezdu ze silnice I/68 v Neborech na Frýdecko-Místecku napáchal škodu za 240 000 korun, hasiči ho dostali pod kontrolu za 15 minut.

Dvě hasičské jednotky likvidovaly ve čtvrtek 4. ledna 2024 odpoledne plně rozvinutý požár dieselového osobního automobilu na sjezdu ze silnice I/68 v třinecké části Nebory. 

Událost byla na tísňovou linku ohlášena o půl čtvrté, k zásahu operační středisko vyslalo profesionální hasiče ze stanice v Třinci a dobrovolnou jednotku z místní části Guty.

Hasiči po příjezdu nasadili k likvidaci plně rozvinutého požáru osobního vozidla BMW jeden vodní proud, zasahovali v dýchací technice. Plameny dostali pod kontrolu přibližně za 15 minut, kromě vozidla museli hasit i přilehlý porost.

Vyšetřovatel na místě předběžně vyčíslil škodu na 240 tisíc korun, příčina vzniku požáru je v šetření.

Hasiči museli v průběhu zásahu pomocí sorbentu likvidovat unikající provozní náplně, o celkový úklid a očistu komunikace se postarala soukromá firma.

FOTOGALERIE…

Autor: Jakub  Kozák

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz