Královehradecký Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

KRIMI: Kriminalisté v Hradci Králové vyšetřují vraždu dítěte v areálu hlavního vlakového nádraží!


HRADEC KRÁLOVÉ – Kriminalisté v Hradci Králové vyšetřují vraždu dítěte v areálu hlavního vlakového nádraží! Policisté zadrželi dvaatřicetiletého podezřelého pachatele o hodinu později. K pobodání dítěte došlo přímo mezi kolejišti.

Dnes okolo půl šesté došlo na Hlavním nádraží v Hradci Králové k násilné trestné činnosti. Podezřelého muže se policistům podařilo o hodinu později zadržet! Jedná se o podezření z trestného činu vražda, kdy podezřelou osobou je 32letý muž a poškozenou osoba mladší 15 let.

„Dnes okolo půl šesté podvečerní došlo na Hlavním nádraží v Hradci Králové k násilnému trestnému činu, kdy po pachateli pátraly desítky policistů. Varovali jsme občany, aby se ho nepokoušeli sami zadržet, protože mohl být ozbrojen pravděpodobně nožem. Během hodiny se nám ho podařilo zadržet v jeho bydlišti v Hradci Králové. Provoz vlaků byl ihned po činu zastaven a obnoven okolo 18.45 hodin. Jedná se o podezření z trestného činu vražda, kdy podezřelým je 32letý muž a poškozenou osobou osoba mladší 15 let. Všechny okolnosti případu jsou předmětem dalšího šetření. K činu došlo mezi kolejišti mimo nástupní místa,“ dodala mluvčí policie por. Iva Kormošová.

Pachatele policisté zadrželi v místě jeho bydliště v Hradci Králové. Okolnosti vraždy i nadále vyšetřují kriminalisté.

Autor: Honza Vraný
Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz