Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

KRIMI: Zběsilá noční jízda po Duchcově! Řidič narazil do několika zaparkovaných vozidel a dopravní značky


DUCHCOV – Zběsilou jízdu po Duchcově, předvedl v sobotu po půlnoci 26letý místní muž. Ten, jak se později ukázalo, usedl za volant pod vlivem alkoholu. Alkohol otupil jeho smysly tak, že ve svém autě jel hlava nehlava.

Nejprve se mu do cesty připletlo v ulici Malinovského zaparkované vozidlo, kdy narazil do jeho zadní části. Pokračoval na křižovatku s ulicí Horská cesta, kde opět nezvládl řízení a narazil do dvou dalších zaparkovaných vozidel. V ulici V Domkách pro změnu najel do dopravní značky. Ve Vrchlického ulici pak se svým autem zastavil.

Po příjezdu městských strážníků se však znovu rozjel a narazil do tažného zařízení před ním stojícího vozidla. Tím jeho řádění skončilo. Provedenou dechovou zkouškou u něj byla zjištěna hodnota 2 promile alkoholu v dechu. Naštěstí vzhledem k pokročilé noční hodině, kdy ulice byly vylidněné, nedošlo ke zranění žádných osob. A to ani spolujezdkyně ve vozidle podezřelého. Řidič bude nyní řešen za trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.


Autor: por. Bc. Ilona Gazdošová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz