dobrovolní hasiči HZS Krimi Liberecký Policie Pomáháme požár Požár bytu Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ: V Železném Brodě zasahují hasiči u požáru jednoho z bytů výškového panelového domu


ŽELEZNÝ BROD – Hasičské jednotky z 2.stupně požárního poplachu aktuálně zasahují v Železném Brodě u požáru v jednom z bytů výškového panelového domu. Z oken bytu šlehaly vysoké plameny a vycházel hustý kouř. Požár zaznamenal na mobilní telefon jeden z očitých svědků z protějšího domu.

Událost byla na operační středisko krajských hasičů nahlášena několik minut po půl desáté. Hasiči po příjezdu požár bytu velmi rychle lokalizovali, z hořícího objektu zachránili 5 osob. Tři lidé se při požáru zranili. Tři zraněné osoby hasiči poté předali do péče záchranářů. Velitel zásahu ohlásil úplnou likvidaci požáru pár minut před půl dvanáctou. K odvětrání objektu hasiči nasadili přetlakovou ventilaci.

Video: čtenář

Dnešní požár v Železném Brodě. Aktuálně záchranáři ZZS Libereckého kraje ošetřili tři pacienty, jednu osobu záchranáři následně převezli k další péči do jablonecké nemocnice, další dva lidé se zplodin nadýchali méně a po ošetření je záchranáři ponechali na místě.

Zdroj: HZS Libereckého kraje
Video: čtenář

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz