Jihomoravský Krimi Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEO Z POLICEJNÍ HONIČKY: Muž, který nikdy nevlastnil řidičák se snažil ujet policejní hlídce!

BRNO – Komárovští policisté v těchto dnech prováděli hlídkovou činnost a v ulici Zvonařka zaregistrovali vozidlo Škoda Octavia. Za volantem seděl muž, který na první pohled vykazoval známky ovlivnění nějakou návykovou látkou. Hlídka se rozhodla řidiče zkontrolovat.

Jela za vozidlem a ve vhodném úseku dala řidiči znamení k zastavení. Muž ovšem zareagoval sešlápnutím pedálu a začal ujíždět, přičemž prudce odbočil do ulice Spěšné a narazil do protijedoucího vozidla. Dále pokračoval v jízdě až do křižovatky ulic Masná a Kalová, kde nedal přednost motorkáři, ten byl nucen náhle brzdit a se svým strojem upadl na silnici. V uvedeném místě již řidič zůstal stát a policisté ho za užití hrozby střelnou zbraní vytáhli z auta ven.

VIDEOZÁZNAM Z POLICEJNÍ HONIČKY V BRNĚ…

Jednalo se o jednatřicetiletého muže, který nikdy nevlastnil řidičské oprávnění a i přesto má již několik platných zákazů řízení. Policisté se nemýlili, protože mladý muž měl rovněž pozitivní orientační test na přítomnost drog. Skončil v policejní cele a nyní se celým případem budou zabývat kriminalisté.

Autor: por. Andrea Cejnková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz