Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEO: Policisté v Brně měli tvrdě a nepřiměřeně zasáhnout tasery proti skupince ovíněných studentů

BRNO – Za nepřiměřený brutální policejní zásah jako z akčního amerického nebo ruského filmu považuje Václav Jordán z Brna chování policejní hlídky, která zasahovala proti skupince ovíněné mládeže studentů. Při zásahu policisté údajně použili dokonce elektrické tasery. Václav Jordán nehodlá podobný nepřiměřený zásah tolerovat a obrátil s protestním dopisem i na ředitele brněnských policistů.

Na sociální síti pak Václav Jordán ve svém video příspěvku popisuje nejen samotný zásah, ale i své rozhořčení. Jeho mladší syn byl totiž jedním z aktérů policejního zákroku. Ten ve svém příspěvku na sociální síti uvedl, že toto vše se seběhlo po údajném ukazování prostředníčku na projíždějící policejní hlídku. „Avšak nic takového se nestalo“ Můj spolužák nic takového neudělal,“ dodal Vojtěch Jordán ve svém příspěvku.

Autentický videozáznam z mobilního telefonu ze zásahu policistů v Brně je plný vulgarit. Přesto jsme se rozhodli v nesestříhané podobě video zveřejnit tak jak jsme ho získali, nechť si čtenáři udělají svůj obrázek a úsudek.

VIDEO ZE ZÁSAHU BRNĚNSKÝCH POLICISTŮ… 

Redakce oslovila také vedení brněnské polici, ale zatím bez odezvy. Pokud se nám podaří získat oficiální vyjádření, budeme článek aktualizovat. Nicméně podle nás by i v napjaté situaci, takovýmto způsobem policisté vystupovat rozhodně NEMĚLI.

 Autor: Honza Vraný
Ilustrační snímek autor

 

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář