Krimi Nezaradené Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME FOTEM OD VÁS: Do pátrací akce po pohřešovaném muži z Hrobu na Teplicku se zapojili i dobrovolní hasiči ve svém volnu! Muž byl naštěstí nalezen v pořádku

HROB NA TEPLICKU – Pohřešovaný muž, kterého v pondělí v podvečer hledaly desítky policistů a hasičů v okolí Hrobu na Teplicku, byl naštěstí nalezen v pořádku. Do akce byl zapojen i policejní vrtulník s termokamerou.

Podle našeho zpravodaje Lukáše Ondrouška, který byl po celou dobu pátrání na místě šlo opět o dobrou práci všech složek IZS. Do pátrací akce se totiž vedle policistů zapojili i dobrovolní hasiči z celého okolí.

 

Foto přímo z pátrací akce redakci zaslali dobrovolní hasiči Michal Kubásek a Petr Siřiště, z Háje u Duchcova, kteří se ve svém volnu vydali rovněž hledat ztraceného pohřešovaného muže. Existovalo totiž důvodné podezření, že by si muž mohl ublížit a byl tak v ohrožení života.

VIDEO Z PÁTRACÍ AKCE ZDE

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME FOTEM OD VÁS: Do pátrací akce po pohřešovaném muži z Hrobu na Teplicku se zapojili i dobrovolní hasiči ve svém volnu! Muž byl naštěstí nalezen v pořádku

Napsat komentář