Krimi Složky IZS Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Jezero Barbora na Teplicku dosud těla utonulých potápěčů nevydalo! Pátrání pokračuje

OLDŘICHOV U DUCHCOVA – Stále bezvýsledné je pátrání po dvojici sportovních potápěčů – profesionálních hasičů z podniku Doly Nástup Tušimice, kteří jsou téměř 24 hodin nezvěstní. Včera kolem desáté hodiny dopolední se nevynořili z ponoru pod hladinou jezera Barbora na Teplicku.

Pod hladinu Barbory se vydali čtyři sportovní potápěči, dva z nich se ale od té doby pohřešují. Policisté i hasiči rozjeli rozsáhlou pátrací akci a na pomoc přijeli i specialisté na hloubkový ponor se sonarem a robotem z Brna. Oba potápěče ale i přes mnohahodinové pátrání se doposud najít bohužel nepodařilo.

Oba muži se totiž mohou nalézat až v hloubce kolem 70 metrů, což je riziko a do takové hloubky se ponoří jen málokdo. Pátrání tak pokračuje i dnes ráno.

Štáb redakce JV PRESS tragickou událost mapuje přímo z místa a přineseme vám další aktuální informace.

Vodní nádrž Barbora u Oldřichova je nejrozsáhlejší vodní plochou v okolí Teplic, která vznikla zatopením stejnojmenného povrchového dolu. Je také vyhledávanou lokalitou sportovních potápěčů.

PSALI JSME TAKÉ: AKTUALIZUJEME VIDEEM: Do pátrání po dvojici pohřešovaných potápěčů na Barboře se zapojili i specialisté z Brna

 

PSALI JSME TAKÉ: AKTUÁLNĚ: Na jezeru Barbora probíhá rozsáhlá pátrací akce. Pohřešují se tam dva sportovní potápěči

 

Autor: Honza Vraný

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “AKTUALIZUJEME: Jezero Barbora na Teplicku dosud těla utonulých potápěčů nevydalo! Pátrání pokračuje

Napsat komentář