Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ: Utonulé sportovní potápěče z Barbory specialisté vytáhli na břeh! Okolnosti tragédie určí pitva a další vyšetřování

OLDŘICHOV U DUCHCOVA – Oba pohřešovaní sportovní potápěči, kteří utonuli včera kolem desáté hodiny dopoledne, byli dnes nalezeni specialisty z odboru speciálních potápěčských a výcvikových činností. Těla ležela v hloubce několika desítek metrů v jezeře Barbora na Teplicku. 

Tragickou událost potvrdil mluvčí teplických  policistů Dan Vítek s tím, že na místě je i soudní znalec, který musí zaznamenat mimo jiné i veškeré hodnoty přístrojů obou potápěčů a k objasnění okolností a příčiny úmrtí obou potápěčů určí nařízená soudní pitva,“ dodal mluvčí teplických policistů Dan Vítek.

Těla podle zjištění redakce byla až v hloubce kolem 70 metrů. Co přesně se pod hladinou stalo, zjistí další vyšetřování kriminalistů.

Připravujeme videoreportáž z pátrací akce…

Vodní nádrž Barbora u Oldřichova je nejrozsáhlejší vodní plochou v okolí Teplic, která vznikla zatopením stejnojmenného povrchového dolu. Je také vyhledávanou lokalitou sportovních potápěčů.

FOTOGALERIE: Specialisté nalezli pod hladinou Barbory oba utonulé potápěče…

 

 

 

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář