Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Na koupališti v Dubí na Teplicku brutálně zaútočilo sedm Romů na muže, který se zastal ženy v brouzdališti bazénku! Napadený skončil v nemocnici

DUBÍ – Jako z akčního amerického filmu to dnes vypadalo na koupališti v Dubí na Teplicku, kde se u dětského brouzdaliště popralo hned několik mužů včetně žen! Pustila se do sebe majorita s minoritou! Tedy návštěvníci z Čech a skupina Romů! Na místě zasahovaly dvě hlídky strážníků a tři hlídky státních policistů. Záchranka převezla jednoho zraněného muže do nemocnice.

Krvavému incidentu předcházel spor dětí v brouzdališti, kdy údajně jedno romské dítě začalo „topit“ „bílé“ dítě, kdy do vody měla přiběhnout žena slabšího děcka, které z vody vytáhla a romské dítě odstrčila! Tím odstartovala hádku, která přerostla v obrovskou rvačku před očima návštěvníků plovárny.

„Matka romského dítěte totiž hned přiskočila k ženě a kromě sprostých a samozřejmě rasistických nadávek začala opravdu hodně brutálně bít matku „topeného“ dítěte! Rány pěstí střídalo brutální tahání za vlasy. Na pomoc přispěchal náhodný svědek, který se snažil pomoci napadené ženě. Zatímco se následně zbité ženě podařilo z bazénku dostat do bezpečí, na mladého muže se vzápětí vrhlo sedm mladých Romů včetně dvou žen, kteří společně začali muže brutálně bít,“ popsal situaci očitý svědek krvavého incidentu Petr Štefanec. Následně do rvačky zasáhl plavčík a další návštěvníci koupaliště. V tu dobu již byla voda zbarvená červeně od krve zbitého zraněného mladého muže.

Po příjezdu prvních vozidel policistů již k bitce nedocházelo. „Romská žena, která celý konflikt začala, popisuje zcela lživé celou situaci. Probírá mne to z letargie začnu řvát na celé kolo proč lže a policista mne div nezatkne, ale když mu říkám že jsem byl první, kdo skočil pomoci tomu klukovi, pochopí situaci,“ líčí celou událost Petr štefanec.

Případ i nadále vyšetřuje policie. Zjišťujeme podrobnosti krvavého incidentu na koupališti v Dubí. Uvidíme jak se k celé situaci postaví policisté, jestli potvrdí, že incident vyprovokovala Romská žena a dalších minimálně šest jejích soukmenovců, brutálně zaútočila na mladého muže! Nebo opět zasáhne i v tomto případě „rasisticky“ zaměření romští aktivisté z Romea.cz, kteří se budou opět snažit celou věc bagatelizovat a tvrdit, že nešlo o „romské“ útočníky?! Nechme se překvapit! Naštěstí celému incidentu tentokrát přihlíželo velké množství očitých svědků a tak snad se policisté již nezaleknou romských aktivistů a označí popravdě útočníky! 

Autor: Honza Vraný

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář