Cestování Doprava Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

INFORMACE Z DOPRAVY: Rekonstrukce mostu v Lomu-Loučné na Mostecku probíhá za úplné uzavírky komunikace

Lom u Mostu – Městský úřad Litvínov, odbor správních evidencí vydal rozhodnutí o povolení zvláštního užívání silnice č. III/0138 Podkrušnohorská v Lomu-Loučné, z důvodu rekonstrukce mostu č. 0138-2. Stavební práce v rámci rekonstrukce mostu budou probíhat za úplné uzavírky části silnice č. III/0138 v místě mostu v Lomu-Loučné v termínu od 20. 8. 2018 do 21. 12. 2018.

Objízdná trasa bude vedena po silnici č. III/0139 ulice Vrchlického, dále po silnici č. I/27 nám. Republiky a Osecká v Lomu. V Oseku po silnici č. I/27 Rooseveltova a Nelsonská a po silnici č. III/01310 zpět do Loučné na silnici č. III/0138. Uzavírka je max. 20 m, délka objízdné trasy 10 km.

Autobusy městské dopravy linky č. 576 013 Litvínov, Křížatky – Litvínov, Janov – Litvínov – Lom – Osek se budou otáčet u křižovatky silnice č. III/0138 Podkrušnohorská a místní komunikace K. H. Máchy Lom-Loučná. Spoje, které budou pokračovat do Oseka, budou jezdit po objízdné trase a podle schváleného výlukového jízdního řádu.

Uzavírkou komunikace dochází ke zrušení zastávky Loučná – konečná a Osek – autokempink. Ve směru jízdy z Litvínova do Oseka budou cestující do Oseka přestupovat na zastávce Loučná na linku X13, která pojede po objízdné trase, a místo zastávky Osek – autokempink bude stavět na zastávce Osek – náměstí. Při jízdě ve směru Osek kolonie – Litvínov pojede linka X13 místo Osek – autokempink zastávkou Osek – klášter a dále do Lomu do zastávky Loučná, kde cestující přestoupí na linku 13 a dále budou pokračovat ve své trase do Litvínova.

Zdroj: Město Litvínov

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “INFORMACE Z DOPRAVY: Rekonstrukce mostu v Lomu-Loučné na Mostecku probíhá za úplné uzavírky komunikace

Napsat komentář