Kultura Mateřská škola Nezaradené Školní okénko Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Základní škola Zprávy podle krajů

NOVINKA: Dům dětí a mládeže v Bílině rozjíždí vlastní dětskou televizi BéDéTv! Kroužek povedou zástupci agentury JV PRESS

BÍLINA – Vskutku netradiční dárek si pro školáky připravilo vedení Domu dětí a mládeže v Bílině (DDM), a to zbrusu nový kroužek – BéDéTv = Bílinská dětská televize.

Přihlásit se můžete přes webové stránky domu dětí  ZDE, nebo osobně v recepci DDM v Bílině. Otevřeno máme již od 9:30 hodin. Vedení kroužku je velmi profesionální. Těší se na Vás totiž zástupci agentury JV Press.cz, tedy Vlasta Vébr a Honza Vraný.

„BéDéTv – to je totiž nový mediální kroužek DDM Bílina, který povede moderátor Vlasta Vébr, kterého velmi dobře znáte z našich akademií a kameraman Jan Vraný,“ říká ředitelka Domu dětí a mládeže v Bílině Bc. Krista Sýkorová.

Kroužek  – televizní štáb – se bude scházet v našem DDM každou sudou středu, vždy od 16:00 do 18:00 hodin. Jeho schůzky mohou být pozměněny podle aktuálního natáčení.
Děti se zde interaktivní formou seznámí s činnostmi televizního vysílání – od přípravy natáčení, zjišťování informací, samotné natáčení, střih a finalizaci. Reportáže v naší televizi chceme směřovat nejen na dění v DDM, ale na aktuality v Bílině a jejím okolí.
Více informací o kroužcích v DDM Bílina pak naleznete také ZDE.
Zdroj: DDM Bílina
Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář