Krimi Praha Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zítra proběhne velké protiteroristické cvičení Policie ČR v pražském Kongresovém centru

PRAHA – Kongresové centrum Praha (KCP) si Vás dovoluje upozornit na konání protiteroristického cvičení ve spolupráci s Útvarem rychlého nasazení PČR, pod záštitou primátorky hl.m. Prahy Mgr. Adriany Krnáčové, MBA a policejního prezidenta genmjr. Mgr. Tomáše Tuhého, Ph.D. Akce proběhne ve dnech 10. a 11. září 2018 v prostorách Kongresového centra Praha a v bezprostředním okolí budovy.

Důležité upozornění:
Dne 11.9.2018 od 09:30 do 13:00 hod. bude uzavřený vnější prostor Kongresového Centra Praha, severní terasa, jižní terasa a okolí budovy, včetně uzavření sjezdu z Nuselského mostu směr Pankrác, uzavření silnice od hotelu Corinthia, uzavření kruhového objezdu před KCP. V této době bude jako náhradní silnice otevřena ulice Na Pankráci a z ulice Na Pankráci bude otevřen nájezdový pruh na magistrálu (5. Května), směr Pankrác. Metro Vyšehrad bude otevřeno a pěší trasa bude vedena pod severní terasou, parkem a schody od ulice na Bučance k budově Business Centre Vyšehrad.

Zítra proběhne od 10:00 – 11:00 hodin velká policejní akce v objektu Kongresového centra Praha. Žádáme veřejnost, aby nepřetěžovala linku tísňového volání, jedná se pouze o cvičení!

Prosíme z důvodu přetěžování nevolejte na linku 158 ani 112, jedná se pouze o cvičení. V případě zájmu o další informace nás kontaktujte na: +420 261 171 111

Zdroj: Kongresové centrum Praha
a Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zítra proběhne velké protiteroristické cvičení Policie ČR v pražském Kongresovém centru

  1. Pingback: get more

Napsat komentář