Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DRAMA: Na mladého muže v Teplicích zaútočila dvojice násilníků a způsobila mu závažná zranění! Jeho matka slibuje odměnu za dopadení pachatelů

TEPLICE – K brutálnímu útoku na mladého muže došlo v noci na dnešek na Luně v Teplicích, kde dvojice násilníků zaútočila na mladíka a způsobila mu závažná zranění! O krvavém incidentu informovala na sociální síti sama matka napadeného mladíka Ivana F. Za dopadení nebezpečných pachatelů slibuje odměnu ve výši 20 000 korun!

„V noci na dnešek na Luně v Teplicích přepadli mého syna a způsobili mu těžké ublížení na zdraví. Prosím, hledáme svědky, kteří by napomohli dopadnout pachatele. Byl kopán do hlavy i přesto, že již byl v bezvědomí. Dám 20 000 korun odměnu tomu, kdo mi najde pachatele tohoto brutálního činu. To byl pokus o vraždu,“ domnívá se matka zbitého mladíka Ivana F.

Vzkaz pro oba násilníky:
„Chtěli jste mi zabít syna!! Udělali jste velkou chybu!!! Já vás dostanu!!! Shnijete v kriminále!!!“ vzkazuje na sociální síti rozhořčená matka zbitého mladého muže. Odkaz naleznete ZDE.

Policisté po pachatelích nyní intenzívně pátrají. Zbitý mladý muž posléze skončil v teplické nemocnici s vážným zraněním.

Autor: Honza Vraný

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “DRAMA: Na mladého muže v Teplicích zaútočila dvojice násilníků a způsobila mu závažná zranění! Jeho matka slibuje odměnu za dopadení pachatelů

Napsat komentář