Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Středočeský Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

FOTOSOUTĚŽ: Redakce JV Press vyhodnotila nejhezčí zaslané fotografie dýní od čtenářů

ČESKÁ REPUBLIKA – A je tu dlouho očekávané vyhlášení foto soutěže dýní od Vás našich věrných čtenářů. Od poloviny října do včerejška, tedy do 2. listopadu jste měli možnost posílat do redakce agentury JV Press fotografie vašich děl. A setkalo se jich opravdu hodně napříč celou republikou.

Nejhezčí dýně odměníme reklamními redakčními dárky, jako jsou hrnečky, samolepky a další drobné pozornosti redakce.

Spolupracovník redakce agentury JV Press Petr Andrle, který má k vyřezávání dýní svou vlastní techniku a některé dýně osazuje místo klasické svíčky LED diodou, se zhostil role porotce a vyhodnotil ze stovek zaslaných fotek ty nejhezčí. Redakce se rozhodla ocenit nejen první tři nejhezčí zaslané fotky dýní ale malý dárek mohou očekávat i ostatní „soutěžící“ čtenáři… Všem zúčastněným děkujeme za zaslané fotky krásných dýní a „výhercům“ gratulujeme.

A již nyní připravuje redakční tým další skvělé soutěže…

A jak jste tedy tentokrát pochodili?

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE

  1. místo: Klára Šoltová
  2. místo:  Izabelis Ondowits
  3. místo: Šárka Pelikánová

 

„Při rozhodování jsem dal nejen na první dojem konečného výtvoru, ale zaměřil jsem se i na techniku a propracovanost vyzdobené dýně. Proto jsem se rozhodl udělit první místo dýňové „opici“ Kláry Šoltové. Tato dýně mě zaujala asi nejvíce. Stačí se podívat a pokochat se konečným výtvorem. Ale ani další dýně nejsou k zahození,“ dodává porotce Petr Andrle.

FOTOGALERIE…

Autor: Honza Vraný
a Jitka Andrlová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář