Auto-Moto Cestování Doprava Finance Politika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ Z DOPRAVY: Rekonstrukce mostku v Lomu – Loučné na Mostecku byla zdárně ukončena o měsíc dříve

LOM U MOSTU – Rekonstrukce mostku v Lomu – Loučné byla zdárně ukončena. Loučná je tak již průjezdná! A to o celý měsíc dříve! Uzavírka totiž měla trvat až do 21. prosince.

Stavební práce v rámci rekonstrukce mostu probíhaly za úplné uzavírky části silnice č. III/0138 v místě mostu v Lomu – Loučné , a to v termínu od 20. 8. 2018.

Objízdná trasa byla vedena po silnici č. III/0139 ulice Vrchlického, dále po silnici č. I/27 nám. Republiky a Osecká v Lomu. V Oseku po silnici č. I/27 Rooseveltova a Nelsonská a po silnici č. III/01310 zpět do Loučné na silnici č. III/0138. Uzavírka byla max. 20 m, délka objízdné trasy byla 10 km.

Uzavírkou komunikace došlo ke zrušení zastávky Loučná – konečná a Osek – autokempink.

DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova,a.s. upozorňuje cestující, že s platností od 23. listopadu 2018 je z důvodu dokončení rekonstrukce silničního mostu ev.č. 0138-2 přes Loučenský potok v Lomu, Loučné obnoven provoz autobusových linek č. 13, 21 a 60 v úseku Loučná – Loučná, konečná – Osek v plném rozsahu podle standardního jízdního řádu. Zároveň bude zrušena náhradní linka č. X13 z Loučné do Oseku.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář