Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Složky IZS Sport Středočeský Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

ZE SPORTU OBRAZEM: Nejlepší policejní hokejisté jsou z Východních Čech!

CHOMUTOV – Chomutovská Rocknet Aréna hostila Policejní mistrovství UNITOP v ledním hokeji 2018. Celé mistrovství se neslo v duchu fair play a sportovní duch neopustil hráče ani na chvilku.

Vítězně vzešel z třídenního klání společný výběr Královéhradeckého a Pardubického kraje, který ve finále otočil duel se středočeskými policisty.

Výsledková listina:

1. tým Královéhradeckého a Pardubického kraje

2. tým Středočeského kraje

3. tým hl. města Prahy

4. tým Plzeňského a Karlovarského kraje

5. tým Ústeckého kraje

6. tým Jihočeského kraje

7. tým Moravskoslezského kraje

8. tým Libereckého kraje

9. tým Ředitelství služby cizinecké policie

10. tým Olomouckého a Zlínského kraje

Ředitel Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje plk. Mgr. Jaromír Kníže poděkoval nejen vítězům za skvělé sportovní výkony. „Jako realizační tým jsme se snažili vytvořit takové podmínky,  abyste byli všichni spojeni,“ těmito slovy ukončil coby ředitel mistrovství oficiálně celý turnaj.

Během celého hokejového klání se fandilo nejen hokeji, ale i dobročinnosti. Probíhal prodej puků s logem mistrovství, kdy výtěžek z prodeje bude věnován Nadaci policistů a hasičů. Nutno zmínit, že pokladnička nezůstala prázdná.

Hokejové mistrovství navštívil i ředitel Nadace policistů a hasičů PhDr. Vladimír Šutera, CSc., který  předal plk. Mgr. Jaromíru Kníže dřevěné otevřené nadační srdce, jako výraz poděkování za dosavadní spolupráci a podporu nadace. „Děkuji všem policistům za jejich dlouhodobé a pravidelné dárcovství pro Nadaci policistů a hasičů, jejímž posláním je zlepšit životní podmínky dětem po policistech a hasičích, kteří zahynuli při výkonu služby a policistů a hasičů těžce tělesně postižených následkem zraněni utrpěného v souvislosti s výkonem služby.“

FOTOGALERIE… 

Autor: mjr. Ing. Bc. Jana Slámová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář