Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zprávy podle krajů

TRAGÉDIE: V Chomutově se přímo na Štědrý den na služebně zastřelil vysoký policejní důstojník! Jeho smrt vyšetřuje inspekce

CHOMUTOV – Smrt vysokého policejního důstojníka z Chomutova vyšetřuje Generální inspekce bezpečnostních sborů ČR. Policista se totiž zastřelil přímo na služebně v Chomutově! K tragédii došlo přesně na Štědrý den, tedy 24. prosince, ale kolegové mrtvého policisty dokázali udržet tragédii pod pokličkou až doposud.

Jak se podařilo reportérům redakce Agentury JV PRESS zjistit, policista sloužil na Vánoce a dosud z nezjištěných příčin prý zmáčkl spoušť služební pistole a vystřelil. Údajně ale nepoužil svou vlastní služební zbraň ale jednoho z kolegů.

Okolnosti sebevražedného skutku asi pětačtyřicetiletého policisty přímo na chomutovské policejní služebně v těchto dnech stále ještě vyšetřuje Inspekce bezpečnostních sborů ČR. Ta je však skoupá na slovo. A tragédii z Chomutova zatím nebude komentovat. Nám se podařilo zjistit, že bývalý vedoucí policejního oddělení, měl poslední dobou psychické problémy. Ty patrně vyřešil právě zmíněným sebevražedným skutkem.

Zjišťujeme další podrobnosti k celému smutnému případu…

Autor: Honza Vraný
a Tomáš Pitterling

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: V Chomutově se přímo na Štědrý den na služebně zastřelil vysoký policejní důstojník! Jeho smrt vyšetřuje inspekce

Napsat komentář