Auto-Moto Doprava Krimi Moravskoslezský Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VÝZVA: Policisté hledají zachránce, který na Frýdeckomístecku vyprostil řidiče po havárii a následně ho odvezl do nemocnice

FRÝDECKOMÍSTECKO – Policisté hledají zachránce, který vyprostil řidiče po havárii a následně ho odvezl do nemocnice. Obrací se tak na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání ve věci dopravní nehody, která se stala dne 2. ledna 2019 v době 04:00 hodin v katastru obce Vendryně na silnici č. III/4862 na Frýdeckomístecku.

Osobní motorové vozidlo tovární značky Škoda Octavia, šedé barvy jelo ve směru od JZD Vendryně do Třince a v mírné pravotočivé zatáčce došlo ke smyku vozidla a následně toto vyjelo vpravo mimo pozemní komunikaci do silničního příkopu. Následkem tohoto se vozidlo převrátilo na střechu a zůstalo stát v poli za silničním příkopem. Řidiče z vozidla pomohl vyprostit okolo jedoucí nezjištěný řidič, který řidiče po vyproštění z vozidla odvezl k vyšetření do nemocnice Třinec.

Policie České republiky se obrací na svědka dopravní nehody, který odvezl řidiče z havarovaného vozidla do nemocnice Třinec, aby se přihlásil na kterékoliv oddělení Policie ČR nebo přímo na Dopravní inspektorát Třinec, skupinu vyšetřování dopravních nehod, tel. 974 742 259, 974 742 587, případně na linku 158.

Za poskytnuté informace předem děkujeme.

Autor: por. Bc. Eva Michalíková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VÝZVA: Policisté hledají zachránce, který na Frýdeckomístecku vyprostil řidiče po havárii a následně ho odvezl do nemocnice

Napsat komentář