Krimi Složky IZS Středočeský Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Policejní zásahová jednotka zadržela dvojici vraždících lupičů z čerpací stanice v Nelahozevsi

STŘEDOČESKÝ KRAJ – Dva podezřelé ozbrojené lupiče, kteří v prosinci zavraždili  čerpadlářku v Nelahozevsi na Mělnicku dopadli policisté v pondělí večer. Zadržení nebezpečných pachatelů podezřelých z loupežné vraždy potvrdila policie. 

Bližší informace policie zveřejní na zítřejší tiskové konferenci. Do té doby policie neuvolnila pohlaví ani věk zadržených podezřelých vrahů. Na sociální síti již ale kolují informace včetně fotek z facebookových profilů o dvojici nebezpečných pachatelů.

Zásahová policejní jednotka a kriminální policisté zasahovali společně v pondělí večer ve Vojkovicích na Mělnicku, kde zadrželi asi třicetiletého muže a v úterý ráno policisté zatýkali dalšího podezřelého, a to v Kralupech nad Vltavou.

https://www.youtube.com/watch?v=3_QyQWL5TM8

K loupežné vraždě na čerpací stanici v Nelahozevsi došlo 3. prosince, kdy průběh loupeže zachytily bezpečnostní kamery. Na nich je vidět, jak do čerpací stanice vstoupili dva maskovaní ozbrojení muži. Jeden z nich bez varování začal na čepadlářku okamžitě střílet. Žena se chtěla před lupiči ještě ukrýt v jiné místnosti, vrah ale střílel přes zavřené dveře a ženu zasáhl. Ta utrpěla závažná střelná zranění, kterým na místě podlehla. Mrtvou čerpadlářku nalezla druhý den ráno její kolegyně, když jí přišla vystřídat. Ta již ale byla několik hodin mrtvá!

Pachatelé utekli následně po loupežné vraždě i s lupem. Podle policie mělo jít o několik desítek tisíc korun.

Lupičům v případě odsouzení hrozí 15 až 20 let vězení, případně i výjimečné tresty.

BLIŽŠÍ INFORMACE PŘINESEME ZÍTRA PO TISKOVÉ KONFERENCI…

Autor: redakce
Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář