Cestování Doprava Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

Z DOPRAVY: Milovníci nejen městské dopravy mají svůj oblíbený Infoportál Vlčoun.cz

ČESKÁ REPUBLIKA – Zajímáte se o dopravu v České republice, ať už o autobusovou, trolejbusovou, tramvajovou nebo železniční? Pak právě pro Vás je tu internetový Informační portál nejen o dopravě VLČOUN.cz, který založil a provozuje dlouholetý novinář a milovník převážně městské hromadné dopravy Filip Vlček z Bolatic v Moravskoslezském kraji.

A právě s informačním portálem www.vlcoun.cz se rozhodla redakce Agentury JV Press nově úzce spolupracovat od letošního roku.

Na našem webu tak budete pravidelně moci číst vybrané příspěvky nejen z aktuálního dění z dopravy z celé České republiky, ale dočtete se i řadu zajímavostí ze zákulisí MHD a dopravy jako takové.

Přímo na webu infoportálu Vlčoun.cz si ale můžete přečíst také zajímavé rozhovory a názory ale i aktuality ze světa MHD, které pro své fanoušky pravidelně připravuje Filip Vlček se svým týmem…

Autor: redakce

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Z DOPRAVY: Milovníci nejen městské dopravy mají svůj oblíbený Infoportál Vlčoun.cz

Napsat komentář