Krimi Liberecký Pomáháme Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

POLICIE PÁTRÁ: Neviděli jste devatenáctiletého studenta z Doks? Téměř týden je nezvěstný! Mohlo by mu jít o život

DOKSY – Už šestý den pátrají policisté po 19letém pohřešovaném mladíkovi z Doks na Českolipsku, který může být v ohrožení života.

Matka ho viděla naposledy 26. února kolem 6. hodiny ráno doma. Od té doby se nikomu z rodiny neozval. Pohřešovaný trpí vážnou nemocí, což ho omezuje na běžném způsobu života a nutí užívat léky. Možná i proto byl v poslední době ve špatné psychické kondici. Jedná se o uzavřenějšího člověka.

Matka se obává toho, že by mohl spáchat sebevraždu. Při odchodu z domova si s sebou moc věcí nevzal a nechal doma i své léky. Pokud jste ho viděli, dejte nám to vědět na linku 158. Děkujeme.

Služba kriminální policie územního odboru Česká Lípa žádá veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešovaném 19letém Patriku Dědičovi z Doks. Mladík bydlí u své matky a studuje střední odbornou školu v Mladé Boleslavi. Tu zhruba od 21. února přestal navštěvovat, doma s matkou málo komunikoval a podle jejího vyjádření upadal do despresivních nálad.

Naposledy ho viděla kolem šesté hodiny ráno dne 26. února. Dne 27. února požádala o jeho vypátrání policii. Ta zjistila, že ho spatřil svědek 27. února na nástupišti dokského vlakového nádraží kolem 15.20, kde měl nastoupit do rychlíku směřujícího na Rumburk. Zde na dokském nádraží prozatím jeho stopa končí.

Vzhledem k tomu, že byl v posledních několika dnech ve velmi depresivní náladě, obává se jeho matka toho, že by mohl sám sobě ublížit. Můžete-li nám ho pomoci vypátrat, volejte prosím bez odkladu naši bezplatnou tísňovou linku 158 nebo informujte kteroukoliv služebnu Policie ČR.

Děkujeme všem i jménem jeho matky. Pohřešovaný Patrik je štíhlý, vysoký 175 centimetrů. Má modré oči, hnědé, krátké vlasy a oválný obličej. Při odchodu z domova byl oblečený do černé zimní bundy s modrými zipy po stranách a tmavých riflí. Na nohou měl černé kotníčkové boty a s sebou si vzal látkový černošedý batoh.

Bližší informace o pohřešovaném mladém muži naleznete v odkazu policejní databáze ZDE. V případě, že odkaz již nebude aktivní, mladík byl nalezen! Bohužel doposud se tak ještě nestalo…

Zdroj: Policie České republiky

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář