Auto-Moto Krimi Pardubický Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

POLICIE PÁTRÁ: Na Pardubicku záhadně zmizel cestou z autobazaru pětašedesátiletý muž! Neviděli jste ho někde?

PARDUBICKO – Stále bezvýsledné je pátrání po pohřešovaném pětašedesátiletém muži z Pardubicka, který se ztratil beze stopy poté, co odjel se svým příbuzným koupit automobil do autobazaru v Mělkovicích u Žďáru nad Sázavou. Od pondělí 4. března po něm pátrá policie.

Zatímco svého příbuzného měl v Mělkovicích vysadit, odjel Oldřich Hladík zpět domů, kam už ale bohužel nedorazil a od té doby nepodává o sobě žádnou zprávu! Muž odjel se svým automobilem –  červenou Fabií registrační značky 3H2 6971 a nemá u sebe peníze ani mobilní telefon.

Policisté se proto obracejí na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání po pohřešovaném muži.

Popis pohřešovaného: Oldřich Hladík měří 170 až 180 centimetrů, má střední postavu a rovné vlasy.

Pokud byste pohřešovaného muže nebo jeho automobil někde viděli nebo víte, kde by mohl pohybovat, obraťte se na tísňovou linku 158. Jakékoliv informace můžete sdělit také policistům na kterékoliv služebně. Není vyloučeno, že se muž mohl stát obětí trestného činu!

O pohřešovaném muži informuje policejní databáze ZDE. V případě, že odkaz již nebude aktivní, pohřešovaný muž se našel. Zatím ale bohužel se tak nestalo.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “POLICIE PÁTRÁ: Na Pardubicku záhadně zmizel cestou z autobazaru pětašedesátiletý muž! Neviděli jste ho někde?

Napsat komentář