Karlovarský Krimi Pomáháme Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Karlovarská policie pátrá zatím neúspěšně po pohřešovaném pětatřicetiletém muži. Neviděli jste ho někde?

KARLOVARSKÝ KRAJ – Karlovarští kriminalisté pátrají po pohřešovaném 35letém muži z Karlových Varů, který je cca 178 cm vysoké střední postavy, má hnědé oči, hnědočerné kadeřavé vlasy a střih vousů strniště (psali jsme již zde).

Po pohřešovaném muži pátrá jeho družka, která ho viděla naposledy dne 15. 3. 2019 ve 23:00 hodin v místě trvalého bydliště. Důvod odchodu z domova není znám. Nelze vyloučit, že by pohřešovaný muž mohl mít psychické problémy. Vyprávěl, že by chtěl žít sám v přírodě a sledoval i dokumenty, jak lze samostatně bez pomoci přežít v přírodě. Do dnešního dne o sobě nepodal žádnou zprávu, nemá u sebe žádné doklady ani mobilní telefon. Pohřešovaný může být dezorientován a předpokladem je, že by mohl být kdekoliv umístěn např. ve zdravotnickém zařízení, případně v psychiatrické léčebně jako osoba bez známé totožnosti.

Naposledy měl na sobě černé kalhoty, černé boty, zelenou mikinu s kapucí a šedou zimní bundu s motivem maskáčů. Zvláštním znamením je zlomenina pravé ruky, má odlehčenou zelenou sádru, kterou si však mohl sundat.

V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).

Autor: nprap. Bc. Zuzana Týřová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Karlovarská policie pátrá zatím neúspěšně po pohřešovaném pětatřicetiletém muži. Neviděli jste ho někde?

  1. Pingback: you could try here

Napsat komentář