Praha Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZE SPORTU: Bojovníky z Dubí čekal víkend mezi šestnácti provazy

PRAHA/DUBÍ – Týden před konáním galavečeru boxu Power Girl, jsme dostali nabídku pro naší 12 letou bojovnici Nicol Černou, že by si dala boxerský zápas na tomto galavečeru, který je konán na podporu týraných žen.

12.dubna v pražském divadle Venuše vše vypuklo. Nicol sice trénuje pouze muaythai , ale na zápas jsme kývli, že i pokud by se nezadařilo, jsou to cenné bojové zkušenosti. Nicol hned od prvního kola nasadila vysoké tempo boje, čímž soupeřku vykolejila a všechna 3 kola s přehledem vyhrála. Za pomoc děkuji Kamil Černý a Radek Veselí a za zprostředkování i Danielu Taborskému.

Hned další den se konalo 100 kolo MČR v muaythai, kde jsme měli celkem 3 bojovníky. Milan Gašperec 10let bojoval s chlapcem ze Slaného. První kolo prohrál, ale od druhého začal utkání otáčet a třetí kolo byl již lepší, bohužel nestihl přesvědčit všechny rozhodčí a prohrává zápas těsně 2:1 na body. Dalším do zápasu nastoupil 11 letý Richard Soukup, který si poradil s jiným Slánským chlapcem a zápas vyhrál. Do třetího zápasu šel náš chlapec z reprezentace Šimon Verner proti moravskému borci a zápas také vyhrál na body. Do posledního zápasu pak šel znova Richard Soukup, ale v tom podlehl těžšímu soupeři. Výkony chlapců i dívek byli slušné a děkuji jim, že na sobe makají.

FOTOGALERIE…

Mé srdečné poděkování patří i vedení C.M.T.A., Petru Ottichovi, který pořádal již 100 kolo a přejeme ať dovede bojovníky i do kola 200. Rád bych ještě zmínil, že přípravu dubských chlapců dotuje Ústecký kraj, Město Dubí, Proboštov, Osek a firma Stavmart s.r.o.

Autor: Ladislav Horejš
Leonidas Gym Muay Thai Dubí

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “ZE SPORTU: Bojovníky z Dubí čekal víkend mezi šestnácti provazy

Napsat komentář