Kultura Politika Reklamy Školní okénko Sport Tipy na výlet Turistika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Teplice se pyšní největším lanovým parkem v Ústeckém kraji

TEPLICE – V centru lázeňského města Teplice byl otevřen nový lanový park. Slavnostního otevření zážitkové atrakce se zúčastnili zástupci Ústeckého kraje, města Teplice i starostové okolních měst a obcí a další hosté.

„Do Teplic jezdím velmi rád a těší mě, že zde vzniklo místo, které smysluplně a hlavně aktivně vyplní volný čas nejen dětem, ale i dospělým,“ řekl náměstek hejtmana pro oblast školství, mládeže a sportu Petr Šmíd, který slavnostně přestřihl pásku.

Na střeše supermarketu u Stadionu Na Stínadlech jsou tak pro děti i dospělé připraveny tři trasy (dětská trasa, rodinná trasa a lanovka) a více než 25 překážek. Dobít energii mohou návštěvníci v kavárně s terasou. Svým umístěním se jedná o ojedinělý projekt v rámci celé České republiky.„Ke zdolání překážek není třeba zvláštní fyzické síly a užijete si zábavu i adrenalin. Dětská trasa je určena dětem a dospělým od 3 let. Děti do 7 let mají vstup povolen pouze s přímým dozorem dospělé osoby. Trasu tvoří okruh se 14 domečky na ocelových sloupech. Domečky jsou propojeny visutými lávkami, na kterých jsou instalovány překážky určené k překonávání návštěvníky. Bezpečnost je zde zajištěna použitím ochranných sítí, které zachytí případný pád. Na atrakci je tak možný bezpečný volný pohyb návštěvníků, i těch nejmenších, bez nutnosti jištění. Celková maximální kapacita Dětské trasy je 140 osob,“ dodává ředitelka sportovních aktivit JTH Fitness Eva Loos.

FOTOGALERIE… 

Veškeré informace o vstupném, ale i o otevírací době a možnosti rezervace v Lanovém parku Teplice naleznete také na www.lanovyparkteplice.cz

Zdroj: Ústecký kraj  

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZAUJALO NÁS: Teplice se pyšní největším lanovým parkem v Ústeckém kraji

  1. Pingback: niches youtube

Napsat komentář