Auto-Moto Doprava Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ: Řidiči pozor! Dnes v devět ráno počítejte v okolí litvínovské chemičky s komplikacemi v dopravě mezi Mostem a Litvínovem kvůli plánovanému havarijnímu cvičení

MOSTECKO – Motoristé pozor! Dnes, tedy v úterý 7. května 2019 proběhne od 9:00 hodin do 10:30 hodin v areálu litvínovského chemického závodu společnosti Unipetrol havarijní cvičení. Fiktivně bude v areálu chemičky hořet tanker zásobníku. V okolí závodu tak počítejte s větším pohybem hasičských vozidel.

V rámci zkoušky systému varování a vyrozumění bude současně zhruba na pět minut zastaven provoz ve vnější ochranné zóně závodu na pozemní komunikaci I/27 (silnice mezi Mostem a Litvínovem) a dále na pozemních komunikacích III/0272 směr Komořany a III/2541 směr Horní Jiřetín.

Občané zaregistrovaní v SMS InfoKanálu měst Most a Litvínov obdrží během zítřejšího rána informační textovou zprávu s tím, že jde o havarijní cvičení.

Autor: Klára Vydrová
Město Most

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUÁLNĚ: Řidiči pozor! Dnes v devět ráno počítejte v okolí litvínovské chemičky s komplikacemi v dopravě mezi Mostem a Litvínovem kvůli plánovanému havarijnímu cvičení

Napsat komentář