Auto-Moto Cestování Doprava Finance Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Krimi Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Pomáháme PR Praha Reklamy Složky IZS Středočeský Technika Ústecký Vysočina YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

PREVENCE: Víte kam si dát v autě věci tak, aby nás při jízdě neohrožovaly na životě?

ČESKO – Lidé velmi často a rádi dávají své nákupy do prostoru pasažérů, to je však zásadní chyba, která nás může mnohdy stát i život. A právě i k těmto tragédiím jsou většinou hasiči a záchranáři nuceni vyjíždět. Tím největším prohřeškem jsou však mnohdy nezapnuté bezpečnostní pásy.

Nyní se proto zaměříme na to, jaké zásady bychom měli dodržovat a kam naše zavazadla ukládat tak, aby byla jízda nejen pohodlná pro všechny cestující, ale zároveň i bezpečná. Vždyť o bezpečí by mělo jít při jízdě autem především!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=ZhT5mJvl9Cg

Při cestách by neměly být notebook nebo fotoaparát volně uloženy v autě. V případě nárazu či prudkého zabrzdění vozidla se mohou tyto věci stát dost nebezpečně pro cestující. Mnohdy stačí k záchraně lidských životů a ochraně majetku velmi málo. Buďte připraveni i Vy!

Zdroj: Generali STAČÍ MÁLO
PR

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “PREVENCE: Víte kam si dát v autě věci tak, aby nás při jízdě neohrožovaly na životě?

Napsat komentář