Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Krimi Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Pomáháme PR Praha Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

Web agentury JV PRESS pokořil první jeden milión sledovanosti našich stránek! DĚKUJEME

ČESKO – Vážení přátelé, věrní čtenáři redakce agentury JV PRESS.cz, je nám velkou ctí, že nám zachováváte svou přízeň a že jste našimi pravidelnými čtenáři, a pevně věříme, že si u nás najde každý to své zajímavé čtení… Svědčí o tom váš zájem o náš web a sledovanost. Redakce JV PRESS.cz má obrovský důvod k oslavě! Pokořili jsme totiž první 1 000 000 návštěv (zhlédnutí) našich stránek webu JV PRESS.

Tisková a mediální agentura JV PRESS se zabývá servisním zpravodajstvím a informovaností z kulturního, společenského a sportovního života nejen z celé České republiky, ale informuje i o dění a zajímavostech ze světa. Tým redakce JV PRESS na svém webu přináší čtenářům vedle servisního aktuálního zpravodajství i vlastní video reportáže a fotoreportáže včetně PR článků, videošotů nebo rozhovorů… Prim však hraje téma krimi a černá kronika, kterou čtenáři u nás vyhledávají nejvíce! Bohužel je to mediální trend, který čtenáři vyhledávají a zajímají se o něj nejvíce….

Svědčí o tom konečně i statistiky, kdy náš web zaznamenal obrovskou sledovanost, a to přes 30 786 autentických návštěv webu za jeden den po vydání článku o napadení plavčíka v Dubí skupinkou Romů. Právě naše redakce na krvavý incident totiž upozornila jako první a následně od nás převzala informaci i další celoplošná média… Mimochodem v srpnu 2018 jsme evidovali rekordních 134 065 návštěv za celý měsíc!

Dobře si vedeme také na Facebookové stránce JV PRESS.cz, kde nás sleduje již 6054 autentických fcb „přátel“… Naše autentická videa a videoreportáže naleznete také na You Tube kanálu ZDE.

Nový web Agentury JV PRESS založil koncem roku 2017 Honza Vraný za výrazné a neocenitelné pomoci IT specialisty Petra Smejkala, za což mu patří obrovské poděkování a uznání!

Fotografování se  Honza věnuje více než pětadvacet let. Celým svým profesním životem se věnoval především reportážní fotografii u vydavatelské skupiny VLP regionální Deník.

Jako krajský fotoreportér působil především v Ústeckém kraji, kde fotil všechny typy žánrové fotografie, jako jsou kulturní, společenské, sportovní, politické i zpravodajské. Po odchodu z Deníku své agenturní foto a video služby poskytoval i ostatním redakcím.

V dubnu 2013 stál u zrodu regionálního internetového zpravodajství portálu e-mostecko.cz, kdy jako spoluzakladatel a vedoucí redaktor úspěšně rozjel nový projekt regionálních e-deníků takzvaných Éček (e-mostecko, e-teplicko, e-chomutovsko a podobně)… 

Agentura JV PRESS v současné době úzce spolupracuje a spoluvytváří rovněž hlavní zpravodajství s dalšími internetovými servery… Na zpravodajství a chodu se nově od prosince 2017 podílí tým spolupracovníků, který pro vás vybírá a připravuje jen ty nejzajímavější články a témata: Honza Vraný, Jitka Andrlová, Vlasta Vébr, Tomáš Pitterling, Maty Huyer, Petr Andrle, Petr Smejkal, Pavel Amon Korkeš, Pavel Vodička, David Mareš, Michal Tušík, Milan Vobořil, Věra Menoušková, Rosťa Stach, Růžena Musilová, Lucie Svobodová ale i další externí spolupracovníci a kolegové…

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Web agentury JV PRESS pokořil první jeden milión sledovanosti našich stránek! DĚKUJEME

  1. Pingback: Anya Belcampo

Napsat komentář