Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Školní okénko Sport Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: 21. ročník soutěže Zlatý oříšek – Nejšikovnější děti v České republice je v plném proudu a uzávěrky krajských kol se blíží

ÚSTECKÝ KRAJ – Děti pozor! Jste ve věku 6 – 14 let, jste dobří v jakémkoli oboru a máte se čím pochlubit? Pak neváhejte a požádejte své rodiče, vedoucí kroužků  nebo trenéry, aby vás přihlásili do soutěže krajského kola Zlatý oříšek Ústeckého kraje 2019.

Zlatý oříšek vyhledává a všestranně podporuje aktivní, nadané a úspěšné děti České republiky. Jedná se o největší takto zaměřený projekt s více než dvacetiletou tradicí a pravidelným novoročním finále v České televizi.

Jedinečnost soutěže Zlatý oříšek spočívá v tom, že nemá žádné kategorie a příležitost tak mají všechny dívky, chlapci i dětské kolektivy, tedy všichni, kteří v daném roce vytvoří nebo učiní v různých oborech něco mimořádného. Může to být umění, sport, ekologie, přírodověda, chovatelství, jazykové schopnosti, zajímavý čin, úspěch nebo cokoliv jiného. Zlatý oříšek tedy záměrně staví vedle sebe úspěšné děti z nejrůznějších oborů, a mezi nominovanými se společně mohou setkat například mladý včelař, šachista, skokanka na lyžích, houslistka, baletka, členka Sněmu dětí České republiky atd.

Čeká vás spousta zajímavých zkušeností a především máte šanci získat prestižní ocenění Zlatý oříšek udělované každoročně v České televizi na Nový rok!

Vy všichni, kteří navíc bydlíte v kraji Středočeském, Ústeckém, se stále můžete zúčastnit i krajského kola soutěže a využít šanci si odnést prestižní ocenění Zlatý oříšek nebo jednu z mnoha zajímavých cen. Uzávěrka přihlášek pro krajská kola je 30. 10. 2019!

Ve Zlínském kraji je již možnost se přihlásit uzavřena a připravuje se zde velké finále, které proběhne 13. 10 od 17 hodin na Zámku Holešov.

Přihlášky naleznete ZDE.

Zdroj: Zlatý oříšek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář