Finance Kultura Pomáháme Sport Středočeský Z domova Zajímavosti

VIDEO: Nadační fond Rytířů Kladno – Knights Foundation

KLADNO – Kladno vstoupilo do nové extraligové sezóny s novým projektem – Knights Foundation.

Kladenský hokejový klub podporuje dobročinné projekty dlouhodobě. Za posledních osm let věnovali na charitu přes milion korun. Nyní však vedení Kladna zastřešilo veškeré aktivity, jako aukce dresů, Movember, a mnoho dalších akcí, pod jeden projekt: Nadační fond KNIGHTS FOUNDATION.

„Budeme vybírat speciální projekty na které se budeme zaměřovat. Budeme vedět, kde peníze končí.“ řekl jeden ze zakladatelů fondu Jiří Kalla

https://www.facebook.com/knightsfoundation/videos/511038869693283/

Přispět může každý, a to na transparentní účet 123-0359350277/0100. Další možností je Hokejová tombola 50:50, což je atraktivní soutěž pro fanoušky. Jejím cílem je získat finanční prostředky na projekty, které vybírá pořádající hokejový klub.Na každý zápas je připraveno 2000 tiketů po 50 Kč. Fanoušci si mohou kupovat libovolný počet tiketu. Celková částka (závisí na počtu prodaných tiketů, maximem je 100 000 Kč) se rozdělí fifty-fifty. Polovina připadne jednomu vylosovanému fanouškovi. Minimální výše výhry je 5 000 Kč (v rámci zápasů Tipsport ELH) nebo 2 000 Kč (v rámci zápasů Chance ligy), maximum 50 000 Kč. Druhá polovina jde na podporu určeného projektu. Slosování a vyhlášení výherního tiketu probíhá v rámci zápasu.

Více o nadaci na:
www.knightsfoundation.cz a www.facebook.com/knightsfoundation

Napsat komentář