Kultura Praha Sport Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

SPORTOVNÍ POZVÁNKA: Mistrovství České republiky v 1vs1 fotbale, aneb pozor na housle!

PRAHA –  V pořadí již III. oficiální Mistrovství České republiky v 1vs1 fotbal pod záštitou fotbalové asociace FAČR se uskuteční v sobotu 2. listopadu od 10:00 hodin. Mistrovství ČR se odehraje v Praze v obchodním centru galerie Harfa vedle O2 areny.

Účastníci si zahrají fotbal přímo na chodbě obchodního centra ve speciální kulaté aréně 1vs1.

Na mistrovství jsou poslední volná místa, přihlásit se muže kdokoliv starší 15let na www.1vs1.cz/mcr A pokud si netroufáte se účastnit, tak můžete fandit hráčům bojujícím o prize money a titul mistra ČR.  Pro prvních 8 hráčů jsou připraveny hodnotné ceny. Hlavní výhra v turnaji jsou prize money, sportovní vybavení, zážitkové vouchery, velké poháry, medaile atd.

1vs1 fotbal se hraje v kulatém aréně o průměru 5m na 4 vítězné branky a nebo může hráč ukončit zápas gólem houslemi, což znamená vítězství KO 4:0.

Všechny zápasy jsou komentované moderátorem a těšit se můžete na několik freestylových vystoupení mezi zápasy a samozřejmostí jsou online výsledky. Doraž i ty na fotbalovou show do obchodního centra. Podrobné informace naleznete na: www.1vs1.cz/mcr

Autor: Lukáš Řezníček

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “SPORTOVNÍ POZVÁNKA: Mistrovství České republiky v 1vs1 fotbale, aneb pozor na housle!

  1. Pingback: look at more info

Napsat komentář