Auto-Moto Doprava HZS Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Řidič nad ránem naboural do betonového pilíře litvínovského viaduktu! Z havarovaného auta ho museli vystřihávat hasiči

LITVÍNOV – Jednotka profesionálních hasičů ze stanice Litvínov a podniková jednotka Unipetrol vyjely dnes po půlnoci k vážné dopravní nehodě osobního auta v Horním Litvínově. Vozidlo tam narazilo do betonového mostu a skončilo v příkopu.

V autě byl zaklíněn těžce zraněný řidič. Zdravotnická záchranná služba ho následně stabilizovala a hasiči muže vyprostili pomocí páteřové desky a hydraulického nářadí. Potvrdil to mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan.

Okolnosti karambolu i nadále vyšetřují dopravní policisté. Podle zjištění redakce měl řidič nechat dopis na rozloučenou a tímto způsobem se patrně pokusil o sebevraždu. Auto totiž v plné rychlosti narazilo do betonového pilíře viaduktu poblíž kruhového objezdu v Litvínově a nárazem bylo odmrštěno do protisměru na travnatý pás u krajnice, kde zastavilo u dopravní značky. Těžce zraněný muž skončil následně v nemocnici.

FOTOGALERIE… 

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář