Jihočeský Krimi Pomáháme Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Na bývalé kolegy policisté nezapomínají

JINDŘICHŮV HRADEC – Vedení policie   Územního odboru Jindřichův Hradec, díky Fondu kulturních a sociálních potřeb, jako každoročně uspořádalo společenský večer pro bývalé kolegy, nyní emeritní policisty a občanské zaměstnance. 

Všichni se společně setkali dne 14. listopadu v J. Hradci v restauraci Střelnice.Po úvodním slovu vedoucí PČR  Územního odboru J.Hradec, plk.Ing. Josef Heš seznámil bývalé kolegy s vývojem bezpečnostní situace a kriminality na Jindřichohradecku. Představil vedoucí  jednotlivých obvodních oddělení včetně vedoucího policie dopravní.

 Dále se společenský večer nesl v neformálním duchu, kdy policisté společně s dříve sloužícími kolegy vzpomínali na společné roky služby, na ty policisty, kteří se setkání nemohli zúčastnit nebo už dokonce nejsou mezi námi. Bývalí policisté vyprávěli zážitky z dob jejich mládí a společně zavzpomínali na roky dávno minulé, prožité v policejní uniformě.

Společenského večera se zúčastnilo nejméně 35 emeritních policistů  i občanských zaměstnankyň.  Nejstarší z nich, stále vitální paní Zdence Malinové je v tomto roce úctyhodných 87 let.

Bývalým spolupracovníkům se  dle jejich  vyjádření společenský večer skutečně líbil a pokud jim zdravíčko dovolí, za rok přijdou rádi znovu.

Autor : por. Mgr. Bc. Hana Millerová

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

Napsat komentář