Finance Kultura Počasí Politika Reklamy Turistika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Na stavebním fóru byla vyhlášena Stavba Ústeckého kraje za rok 2018! Vítěznou stavbu je Hvězdárna a planetárium Teplice

TEPLICE – Ústecký kraj zastoupený členem Rady Ústeckého kraje Ladislavem Drlým organizoval ve spolupráci s Okresní hospodářskou komorou Litoměřice, Svazem podnikatelů ve stavebnictví a Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků premiérový ročník akce s názvem Stavební fórum.

V rámci akce byly vyhlášeny výsledky 8. ročníku soutěže Stavba Ústeckého kraje za rok 2018. Vítěznou stavbu Hvězdárnu a planetárium Teplice do soutěže přihlásil Ústecký kraj, který finančně uhradil nákladnou rekonstrukci. Na druhém místě se umístila revitalizace Palachovy ulice v Litoměřicích, třetí příčku obsadila revitalizace ústecké soukromé školky. Čestné uznání dostala rekonstrukce šluknovské radnice.

Po úvodním proslovu radního pro investice a majetek Ladislava Drlého a Zdeňka Adama ze Svazu podnikatelů ve stavebnictví se dále odtajnily největší očekávané stavby v regionu v roce 2020. Následovaly přednášky na téma Ústecký kraj a středoškolské vzdělávání ve stavebnictví.

Zdroj: Ústecký kraj

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář