Kultura PR Reklamy Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZAPIŠTE SI DO DIÁŘE: Již 7. ročník regionálního svatebního veletrhu Svatba nanečisto se uskuteční v Mostě na Benediktu

MOST – V neděli 12. ledna 2020 proběhne již 7. ročník regionálního svatebního veletrhu Svatba nanečisto v Mostě na Benediktu.

Cílem tohoto tradičního veletrhu, který pořádá Svatební salon Delta, je snoubencům co nejvíce pomoci s přípravou svatebního dne a představit jim opravdové profesionály v oborech, které se svatby týkají, floristy, fotografy, cukráře, vinaře, svatební kapely, vizážisty, kadeřníky a holiče, zlatníky, modisty a samozřejmě i atraktivní kolekci svatebních šatů pro rok 2020 ve dvou samostatných přehlídkách.

Během svatebního semináře se snoubenci seznámí s ideálním naplánováním svatebního dne a mohou s profesionální koordinátorkou ,,probrat“ možnosti, jak udělat svůj den ,,D“ nezapomenutelným.

Dvě samostatné, ale identické a komentované přehlídky svatebních šatů vám představí nové trendy ve svatební módě, střihy vhodné pro různé typy postavy a také pro různé typy svatby.

Tradiční ,,proměna“ pomůže s tím, jaký typ líčení a účesu zvolit pro svůj nejkrásnější den.

Bohatá tombola může výrazně zlevnit náklady na vaši svatbu. Tradičně má Svatba nanečisto i charitativní podtext a pomůže chlapci, který prožil celý život v dětském domově a teď začíná svůj samostatný život…

12. ledna 2020 se tak na vás budou na Svatbě nanečisto těšit profesionálové z jednotlivých oborů… fotografové, vizážisté, cukráři, floristé, kameramani, najdete zde nabídku prostor, kde uspořádat obřad i hostinu, jak vyzdobit své obřadní místo nebo svatební tabuli… chcete mít svatbu bez starostí?

Přijďte na Svatbu nanečisto 12. ledna 2020 od 10.00 hodin do 17.00 hodin na Benedikt Most a máte vše vyřešeno.

Redakce agentury JV PRESS je jedním z mediálních partnerů celé akce… Vřele doporučujeme návštěvu na této akci…

OFICIÁLNÍ PLAKÁT…

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZAPIŠTE SI DO DIÁŘE: Již 7. ročník regionálního svatebního veletrhu Svatba nanečisto se uskuteční v Mostě na Benediktu

Napsat komentář